GEMEENTEBLADKennisgeving vergunningvrij, het vervangen van de gasverdeelkast gelegen aan de Rijskweg/Withuis in Eijsden

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Eijsden-Margraten

Geplaatst op Lokaalnieuwseijsden.nl op: 21-2-2024

  1. Bekendmakingen Eijsden
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving vergunningvrij, het vervangen van de gasverdeelkast gelegen aan de Rijskweg/Withuis in Eijsden

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Samenvatting: Betreft: Kennisgeving vergunningvrij, het vervangen van de gasverdeelkast gelegen aan de Rijskweg/Withuis in EijsdenPublicatieBetreft: het vervangen van de gasverdeelkastLocatie: gelegen aan de Rijskweg/Withuis in Eijsden (kadastrale aanduiding: EDN00 sectie C, nr. 1990)Ontvangstdatum: 17 januari 2024Kenmerk: Z2024-00000197Procedure: RegulierDe aanvraag gaat over de activiteit werk, niet zijnde bouwwerk/werkzaamheid uitvoeren.Dit is een kennisgeving. U kunt geen zienswijze of bezwaar indienen.U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Eijsden-Margraten via e-mail: vvth@eijsden-margraten.nl of bel 043 458 8488.Het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten.

Unknown

 Lokaalnieuwseijsden.nl Redactie

Lokaalnieuwseijsden.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Eijsden. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.